What am I doing wrong?

Help with EFnet related issues

Moderators: Website/Forum Admins, EFnet/Help Moderators

peapod
Posts: 3
Joined: Sat Dec 06, 2008 6:51 pm

What am I doing wrong?

Postby peapod » Sat Dec 06, 2008 6:54 pm

Hi

I am an avid reader/poster on the #fw channel, I have been for a good few months, but all of a sudden I can join the channel, but I cant post anything or see anyone else chatten pls help!
User avatar
munky
Site Admin
Posts: 826
Joined: Wed Jul 02, 2003 4:54 pm
Location: Phoenix AZ
Contact:

Re: What am I doing wrong?

Postby munky » Mon Dec 08, 2008 3:34 pm

was the channel temporarily +m (moderated) do limit flooding?
In God we trust,
Everyone else must have an X.509 certificate.
peapod
Posts: 3
Joined: Sat Dec 06, 2008 6:51 pm

Re: What am I doing wrong?

Postby peapod » Mon Dec 08, 2008 6:38 pm

No, I dont think so, I stil cant post......however when I log in i see 1 or 2 posts then it stops.....
User avatar
munky
Site Admin
Posts: 826
Joined: Wed Jul 02, 2003 4:54 pm
Location: Phoenix AZ
Contact:

Re: What am I doing wrong?

Postby munky » Tue Dec 09, 2008 4:01 pm

do you ping timeout if you stay there for 10 minutes? can you chat in other channels?
In God we trust,
Everyone else must have an X.509 certificate.
peapod
Posts: 3
Joined: Sat Dec 06, 2008 6:51 pm

Re: What am I doing wrong?

Postby peapod » Tue Dec 09, 2008 7:29 pm

munky wrote:do you ping timeout if you stay there for 10 minutes? can you chat in other channels?

ok, ill ping timeout and see what happens, and yes i can post on other channels. ok I pinged time out and got disconnected after about 10 ish mins..I have also tried a different PC to my own with the same results....so I wonder if its a ban thing?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests